Oportunitati colaborare Chestionar clienti Galerie multimedia Contact  
Home
Conceptul SecurePlus  
   
S.C. SECUREPLUS S.R.L. este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2001 de profesionisti in domeniul aeroportuar, care a avut inca de la infiintare ca principal obiectiv implementarea pe piata romaneasca a unui nou tip de serviciu conex transportului aerian la standardul calitativ existent in aeroporturile internationale moderne.

Incepand din luna mai 2003, societatea a initiat in premiera nationala prestarea in cadrul punctului de lucru deschis la Aeroportul International Bucuresti Otopeni a serviciului de impachetare de securizare a bagajelor pasagerilor, serviciu optional care vine in intampinarea necesitatilor pasagerilor care calatoresc pe rute aeriene atit interne cat si externe.

Misiunea declarata a companiei noastre este:
INOVATIE SI SERVICII DE CALITATE PENTRU UN PLUS DE SIGURANTA IN TRANSPORTURILE AERIENE

 
Originar din S.U.A., conceptul de serviciu de protectie a bagajelor prin intermediul foliei speciale din polietilena a aparut ca raspuns la necesitatea acuta a protejarii eficiente a bunurilor pasagerilor pe durata manipularii si transportului aerian, ca urmare a numeroaselor solicitari de despagubire primite de catre companiile aeriene. In prezent astfel de servicii exista si sunt apreciate in tot mai multe aeroporturi - in S.U.A., Canada si Europa de Vest au devenit de mult timp un factor comun in standardul facilitatilor oferite pasagerilor, iar in Europa de Est serviciul a fost introdus cu succes in aeroporturi ca Moscova, Budapesta, Sofia si Praga.

Serviciul oferit pentru prima oara in Romania de catre SecurePlus consta in ambalarea de securizare si protectie a bagajelor prin aplicarea semiautomata a mai multor straturi de folie pretensionata din polietilena reciclabila (folie stretch LLDPE) prin intermediul unui echipament specializat, urmata de sigilarea bagajului utilizand o eticheta autoadeziva care contine elemente suplimentare de identificare a posesorului bagajului. Atat echipamentul cat si folia sunt importate de la producatori consacrati in domeniu, fiind o garantie a respectarii standardelor de calitate impuse in marile aeroporturi internationale.

Serviciul este disponibil in prezent in Terminalele plecari ale C.N. Aeroporturi Bucuresti S.A. (locatie Aeroport Henri Coanda Bucuresti Otopeni - 3 echipamente), S.N. Aeroportul International Timisoara-Traian Vuia (un echipament) si R.A. Aeroportul Cluj-Napoca (un echipament).

Intregul proces de ambalare dureaza mai putin de un minut, rezultatul fiind obtinerea unui strat protectiv rezistent si compact pe intreaga suprafata a bagajului. Pot fi procesate in acest sistem indiferent de forma, greutate sau dimensiuni aproape toate tipurile de bagaje (ex: carucioare copii, biciclete, mobilier artizanal, articole fragile etc). Sistemul prezinta o serie de avantaje evidente pentru pasageri, companii aeriene, aeroporturi, companii de handling si, nu in ultimul rand, pentru operatorii din turism.

Serviciul poate fi achizitionat direct din aeroport cu plata numerar sau prin card, sau online pe site-ul nostru, costul procesarii unui bagaj fiind in prezent de 30 Lei inclusiv TVA (costul procesarii pentru bagajele agabaritice este de 90 Lei inclusiv TVA). Personalul este atent selectat, instruit si verificat pentru a va putea oferi un serviciu prompt si eficient.

 
     
copyright©2004-2012 SecurePlus
Oportunitati colaborare Chestionar clienti Galerie multimedia Contact  
 
Web Design Bucuresti